Apple TV+ gerçek suç dizisi ‘Manhunt’ın kadrosuna Anthony Boyle ve Lovie Simone katıldı

2 dakikalık okuma

Variety’nin haberine göre, yakında çıkacak olan Apple mini dizisi “Manhunt”un kadrosuna Anthony Boyle ve Lovie Simone katıldı.

Çift, daha önce duyurulan dizinin başrol oyuncusu Tobias Menzies’e katıldı. Dizi, James Swanson’ın “Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer” adlı kitabına dayanıyor. Menzies, Abraham Lincoln’ün Savaş Sekreteri ve Lincoln’ün suikastçısı John Wilkes Booth’u (Boyle) yakalama ve Lincoln’ün mirasını gerçekleştirme amacıyla neredeyse deliliğe sürüklenen arkadaşı Edwin Stanton’ı oynayacak. Dizide ayrıca Booth’un yarasını tedavi eden ve suçundan sonra ona güvenli liman sağlayan doktorun eski bir kölesi olan Mary Simms (Simone) dahil olmak üzere Siyah tarihi figürler yer alacak.

Dizi, Boyle’un oynayacağı ikinci Apple serisi olacak. Boyle ayrıca Apple’ın 2. Dünya Savaşı draması “Masters of the Air”de rol alacak. Son televizyon çalışmaları arasında HBO’da “The Plot Against America”, Showtime ve Sky Atlantic’te “Patrick Melrose” ve BBC’de “Ordeal by Innocence” yer alıyor. Ayrıca Boyle, biyografik “Tolkien” ve “Danny Boy” gibi filmlerde de rol aldı.

Simone, OWN drama dizisi “Greenleaf”te Zora rolüyle tanınır. Ayrıca yakın zamanda “Power Book III: Raising Kanan” adlı prequel dizisinde Davina olarak rol aldı. Uzun metrajlı filmleri arasında “Selah and the Spades” ve “The Craft: Legacy” yer alıyor.

Monica Beletsky, “Manhunt”ta yazar, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Gösteri, Beletsky’nin Apple ile yaptığı genel anlaşmadan çıkan ilk seri siparişi. POV Entertainment’tan Layne Eskridge de Swanson ile birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor. 3 Arts adına Michael Rotenberg ve Richard Abate, Walden Media adına Frank Smith ve Naia Cucukov yürütücü yapımcılık yapıyor.

Dizi, Apple Studios ve Lionsgate Television tarafından ortaklaşa üretiliyor.

Editör

Türkiye'nin tek polisiye kültür dergisi.

Önceki Hikaye

Under the Banner of Heaven: Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington

Sonraki Hikaye

Hightown 3. Sezon Onayını Aldı

En Son Yazılar