Yeni Suç Gerilim Dizisi ‘Cross’tan İlk Fragman Yayınlandı

/
1 dakikalık okuma

Prime Video, merakla beklenen yeni suç gerilim dizisi Cross‘un ilk fragmanını ve afişini paylaştı.

Fragman:

Dizi, James Patterson‘un ilk kez 1993’te yayımlanan Alex Cross adlı roman serisine dayanıyor. Serinin baş kahramanı Alex, Washington D.C.’de yaşayan Afrikalı-Amerikalı bir polis dedektifi. Aynı zamanda bir baba olan Alex, ailesini ve şehri tehdit eden suçlularla mücadele ediyor. Seride, Cross’un çocukları Damon ve Janelle ile büyükannesi Nana Mama da önemli karakterler arasında yer alıyor.

cross
ALDIS HODGE

‘Cross’ dizisinin resmi özeti ve oyuncu kadrosu şu şekilde:

Dedektif ve adli psikolog Alex, katillerin ve kurbanlarının psikolojilerini derinlemesine inceleme konusundaki benzersiz yeteneğiyle katilleri tespit etmek ve nihayetinde yakalamak için mücadele eder. Diziye adını veren karakteri canlandıran Aldis Hodge, aynı zamanda yapımcı olarak da dizide yer alırken; dizinin diğer oyuncuları arasında Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford ve Ryan Eggold bulunuyor. 

Ben Watkins tarafından yaratılan dizinin birinci sezonu henüz prömiyer yapmadan, Prime Video’nun ön satış sunumunda ikinci sezon için onay aldı.

Dizi, 14 Kasım’da Prime Video’da.

Editör

Türkiye'nin ilk ve tek polisiye kültür dergisi.

Önceki Hikaye

Darren Aronofsky, Huston'ın 'Caught Stealing' Romanını Sinemaya Uyarlıyor

Sonraki Hikaye

Tex'in 710. Cildi "Mezcali Kuşatması" Çıktı

En Son Yazılar