Dünyanın En Meşhur Kriminoloğu Julia’nın Maceraları Devam Ediyor

/
2 dakikalık okuma

Polisiye çizgi roman serisi “Julia”, Türkçedeki yolculuğuna kaldığı yerden Mylos Kitap etiketiyle devam ediyor. “Julia” 78. sayısıyla kitapçılarda, satış sitelerinde ve http://dukkan.mylosyayingrubu.com’da!

Julia’nın yaratıcısı Giancarlo Berardi, bizde de çok sevilen Ken Parker’ın serüvenlerini yazan ünlü bir çizgi roman yazarı ve senaristidir. Julia’nın grafik yaratımında ünlü oyuncu Audrey Hepburn’den esinlenilmiştir.

Fırtınanın Ortasında

Kahramanımız Julia, 78. ciltte, kocasını öldürmekten suçlu bulunan bir kaçağa yardım etmeye çalışırken kendini bir doğa felaketinin içinde buluyor. 

Tracy Shawn adlı kadın, peşinde kendisini öldürmek isteyenlerin olduğunu iddia ederek telefonla Julia’dan yardım ister. Ancak telefonun dinlendiğini düşünerek tam yerini söylemez. Bunun üzerine Julia, Teğmen Webb’den yardım ister. Webb yardımcısı Irwing ve  Julia’yı  kadını bulması için Boston / New England’a gönderir. Shawn “Kasırga Avcısı Arthur” adlı gönüllü bir hava gözlemcisinin yanına sığınmıştır. Julia, Shawn ve Arthur, hem peşlerindeki katillerden hem de “Hook” Kasırgasından kurtulmaya çalışılırken müthiş bir koşuşturmaca başlar. 

(Arka kapak yazısından)

Başarılı senaryoları ve gerçekçi çizgileriyle sıradan bir çizgi roman olmanın çok ötesine geçen Julia’yı, polisiye roman sever okurların da çok beğeneceğine eminim.”
Batuhan Cantürk (221B dergi yazarı)

Julia’yı Mylos dükkandan temin edebilirsiniz.

Editör

Türkiye'nin tek polisiye kültür dergisi.

Önceki Hikaye

Mahfi Eğilmez'in 2. Polisiye Romanı "Sahte Sultan" Yakında Raflarda

Sonraki Hikaye

Jo Nesbø'nun 'Headhunters'ı TV İçin Uyarlanacak

En Son Yazılar