Guy Ritchie’nin ‘The Gentlemen’ Serisi 2. Sezon Onayını Aldı

/
2 dakikalık okuma

Guy Ritchie imzalı The Gentlemen serisi, 2024’ün dikkat çeken işleri arasında yer alıyor. Guy Ritchie’nin 2019 yapımı The Gentlemen filminden uyarladığı ve aynı evrende geçen seri, izlenme oranları ile de büyük bir başarı elde etmişti. Netflix’in kataloğunda bulunan seri, yayınlandıktan 5 ay sonra da 2. sezon onayını aldı. Guy Ritchie’nin kendine özgü sinema diline ve biçimlerine döndüğü, göndermesi bol olan bir yapım olarak hayli sevildi.

Sekiz bölümlük 2. sezon için başrollerdeki Theo James ile Kaya Scodelario da rollerine dönecek. Aristokrat Eddie Horniman ve patroniçe Susie Glass ikilisinin maceraları devam edecek. İlk sezonda Eddie Horniman ile Susie Glass’ın yönettiği devasa esrar organizasyonu birçok badire atlatmış ve aksiyon dolu kanlı çatışmalar yaşanmıştı.

İlk sezonda Peaky Blinders yapımcısı Matthew Read ile iş birliği yapan Guy Ritchie, etkileyici bir oyuncu kadrosu da oluşturmuştu. İlk sezonda Guy Ritchie’nin favori oyuncularından birisi olan Vinnie Jones, Daniel Ings, Joely Richardson ve Giancarlo Esposito da yer alıyordu. Ancak Theo James ile Kaya Scodelario dışında yeni sezonda kimlerin yer alacağı henüz kesinleşmiş değil.

Bununla birlikte seri üç dalda “Emmy” ödülüne de aday gösterilmişti. Hatta geçtiğimiz nisan ayına kadar da Netflix kataloğunda en çok izlenen ilk 10 yapımdan biri olmuştu.

The Gentlemen 2. sezon onayını aldı ama serinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı belirsiz.

the gentlemen

Kaynak: Episode Dergi

Editör

Türkiye'nin ilk ve tek polisiye kültür dergisi.

Önceki Hikaye

Slow Horses 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Sonraki Hikaye

Only Murders in the Building 4. Sezonu ile Dönmeye Hazırlanıyor, İlk Fragman Yayınlandı

En Son Yazılar